Waterstones Books filtra el final de joc de trons -AVÍS SPOILER-

Waterstones Books filtra el final de joc de trons -AVÍS SPOILER-

Un Tweet de l’editorial Waterstones Books que contenia la carta escrita per l’autor de Joc de Trons, George RR Martin, revela alguns detalls del possible desenllaç de la popular saga literària, així com els seus plans de futur per als protagonistes de la història, convertint-se en el major spoiler de la història de les sèries de televisió. I és que després de les últimes filtracions, un cop més les xarxes socials han jugat una mala passada.

Arbre genealogic de joc de trons

Arbre genealogic de joc de trons

El redactat de 1993 de tres pàgines explica quins són els cinc supervivents finals de la, en principi, trilogia: Jon Neu (Kit Harington), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) i els germans Arya i Bran Stark (Maisie Williams i Isaac Hempstead-Wright)

Entre les anotacions de Martin es destaca la idea que tenia de crear una relació d’amor que mai arribaria a consumar entre Jon Neu i Arya Stark, els plans perquè Sansa Stark quedés embarassada d’un fill del rei Joffrey Baratheon, a més de matar Ed i a Catelyn Stark, o la venjança de Daenerys Targaryen i la seva invasió dels set regnes.

L’editorial Waterstones Books va fer pública aquesta missiva a Internet a través del seu Twitter el qual va ser eliminat al poc temps, però per llavors el seu contingut ja havia estat capturat i publicat per un usuari de Tumblr.

Un fatal error o una campanya publicitària de llarg abast?

Aquesta carta ens ha permès comprovar que l’autor tenia molts plans, alguns dels quals no s’han dut a terme (almenys de moment). El que si tenim clar és que estarem tots pendents per comprovar si es compleixen els presagis de Martin.

Joc de trons, la sèrie

Joc de trons, la sèrie

En concloure el document, l’escriptor, ho fa amb un prec a que la història li agradi a algun editor per poder tirar-la endavant. En aquell moment ningú podia endevinar l’èxit que aconseguiria el relat, convertit no només en saga literària composta per set volums i anomenada Cançó de gel i foc, sinó també en la reeixida sèrie de televisió Joc de trons.

La cinquena temporada de “Joc de trons” s’espera, ara amb més entusiasme, per al proper mes d’abril de 2015 al canal nord-americà HBO.