V Va per tu Vidal

V Va per tu Vidal

L’associació Va per tu Vidal ha celebrat aquest cap de setmana el cinquè acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté.

V va per tu Vidal

V va per tu Vidal

El VaPerTuVidal s’ha convertit amb els anys en una cita obligatòria per a tots els amants de l’esport, la natura i ara també la música, gràcies a l’actuació de dos grups de gran renom a les nostres terres com són El Màfio amb la seva música festiva i rumbera i Joan Rovira Grup, un format que no sol fer aquest cantant i que és la culminació de la gira de presentació del seu nou disc “peix sense espina”.

Exhibicions tallers i manualitats:

 Els actes principals van tenir lloc a l’ermita de Mig camí on ni la pluja ni el vent van poder detenir els nens i nenes que s’ho van passar pipa amb el rocòdrom de 6 metres, les exhibicions de bike trial i dirtjump, el circuit de trial o els tallers de dibuix i manualitats preparats pels voluntaris de l’associació, també van poder gaudir amb l’espectacular descens de BTT des de la creu fins a la mateixa ermita.
Tot un èxit de participació en una festa que va començar fa quatre anys amb un humil descens per part dels amics en memòria de Vidal i que ha evolucionat a més amb la creació de l’associació Va per tu Vidal i tots els actes solidaris vinculats a aquesta . Durant tota la jornada es va realitzar una recollida de bicicletes usades i material esportiu que serà reparat per l’Associació i distribuït entre col•legis i entitats que li puguin donar un bon ús.