Presentació Acer prèvia al MWC a Barcelona

Presentació Acer prèvia al MWC a Barcelona

La catifa vermella d’Acer es desplega amb tota la seva magnitud a Barcelona amb l’esdeveniment previ al MWC, on es presenten les seves novetats en societat deixant clar que 2015 serà un bon any per acer. (Tres telèfons de baix cost) Una de les estrelles que ha brillat amb més força ha estat el nou acer Liquid M220, un terminal dotat d’un processador de 1’2 GHz de doble nucli amb 512 Mb de RAM gestionades per Windows phone 8.1 actualitzable nou sistema operatiu Windows 10 quant surti al mercat a finals d’any i una pantalla WVGA de 4 “, la resta de característiques la conformen una càmera de 5 megapíxels i 4Gb d’emmagatzematge intern ampliables, al costat d’una cosa que s’està posant molt de moda últimament, és dual SIM. Però el més interessant sens dubte és el seu preu, es podrà comprar a partir d’abril per 79 € en tot Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Acer no ha pogut concretar quan es posarà en venda al mercat Americà.

20150301060333Totes les novetats d’Acer tenen en comú la compatibilitat amb la nova polsera Liquid Leap + que és agnòstica, o sigui que es pot comunicar tant amb Android, Windows com iOS a través de l’aplicació d’Acer. Amb la seva pantalla OLED d’una polzada podrem monitoritzar els passos i altres activitats físiques quan fem esport, pot rebre correus electrònics, gestionar el calendari o veure les notificacions SMS provinents d’un smartphone per també només 79 €20150301060350

La crem de la crem del panorama tecnològic es reuneix al voltant de l’esdeveniment rei de la comunicació aquests dies a Barcelona i Acer ha estrenat aquesta setmana de bojos que ens espera amb gran expectació al voltant del seu Jade Z amb Android que amb un preu de 199 € ens ofereix una pantalla de 5 polzades i un processador de MediaTek de 64 bits amb una càmera de 13 megapíxels compatible amb LTE. Té 7,9 mil·límetres de gruix i pesa 110 grams.

20150301060415En un món massa col·lapsat on guanya la llei de l’oferta més que la de la demanda i l’Internet de les coses s’imposa per sobre de tot, Acer treu el cap per aconseguir una taxa de mercat en ple auje ansiosa de dispositius moderns i barats.