Paraules sense sentit

Paraules sense sentit – Presentació

Encara sento la calor del seu cos, i l’olor de passió impregnada en l’ambient de l’habitació no vol anar-se’n, m’envolta i m’atrapa submergint-me en un món de fantasia on jo no sóc el narrador, sinó, un simple personatge què es deixa portar pels esdeveniments successius, un darrere l’altre sense deixar espais en blanc, compassats al pentagrama sense fi dels meus records.

Sergi Queral 3 de Gener de 1998

Jo amb 8 anys

Jo amb 8 anys

Començo aquí i ara, un recull de textos escrits originariament amb alló que en dèiem llapis i paper i provinents d’uns temps memorials en els quals jo encara no tenia sentit de raó. En rellegir-los després de tant temps la nostàlgia a fet de mi un cor tou i no he pogut evitar compartir amb vosaltres totes aquelles experiències que em van marcar. Ara, i en parlar de temps passats, els records es barallen per sortir a l’escenari, en són tants. Qui hi pogués tornar ….