Outlook elimina els comptes inactius.

Outlook elimina comptes inactius

El teu compte de correu electrònic Outlook.com serà reciclat si està inactiu durant 360 dies. Segons un nou informe de PCWorld, Microsoft està reciclant els comptes de correu electrònic Outlook.com si es deixen inactius durant un cert període de temps. Microsoft no ha fet cap menció expressa a que es produís aquesta neteja de comptes,però l’acord de serveis de l’empresa estableix que s’iniciï sessió al seu compte periòdicament. “Els serveis de Microsoft requereixen que iniciïs sessió amb el teu compte Microsoft periòdicament, almenys cada 270 dies, per mantenir part dels serveis actius, llevat que es disposi d’un compte de pagament. Si no pot ingressar al seu compte durant aquest període, podrem cancel•lar el seu accés als serveis de Microsoft. Si es cancel•len els serveis a causa de la seva falta d’inici de sessió, les dades poden ser esborrades permanentment dels nostres servidors.” Contracte de Serveis de Microsoft. Quan un compte es torna inactiu, Microsoft el posarà a la cua dels comptes per a ser esborrats. Quan això succeeix i després d’un total de 360 dies, Microsoft permet que el nom del compte de correu electrònic estigui a disposició del públic una altra vegada.

 

Outlook elimina comptes inactius.

Compte els que fa temps que no useu “hotmail” Outlook recicla els comptes inactius

Yahoo es va enfrontar a fortes crítiques per aquest tema del reciclatge de correus electrònics, ja es va desencadenar un escàndol sobre la privacitat i la seguretat d’aquest servei i el possible robatori d’identitat a través de les dades obtingudes del vell compte de correu electrònic, ja que cap la possibilitat de que es rebin correus de l’antic propietari del compte. “Quan Yahoo va anunciar això, els experts van advertir i predir sobre problemes de privacitat i seguretat greus. Yahoo minimitza aquests riscos, i ignora aquestes crítiques, però ara veiem que aquestes preocupacions són legítimes. El mínim que Microsoft hauria de fer és informar clarament als seus usuaris sobre la reutilització del compte i la seva política. Els usuaris han de ser conscients d’això en tot moment “, Mike Rispoli , de l’Organització Internacional de privacitat, en resposta a la qüestió. Amb aquests problemes sobre la taula, des de Yahoo es van afanyar a aclarir que utilitzarien un nou sistema que volen convertir en estàndard: una capçalera que indiqui quan s’ha registrat la petició, per exemple, de reinici de contrasenya a Facebook. Si la petició és posterior al canvi d’amo, llavors no se li enviaria la contrasenya de l’amo anterior. La seva idea era utilitzar aquest procés amb els principals serveis.

 

Pàgina de login de Yahoo

Pàgina de login de Yahoo

A més, tornarien cada correu rebut amb un error per notificar que el compte ja no existia. Google, per altra banda, no participa en cap programa de reciclatge de correu electrònic. És el tema en qüestió tan important? O necessita Microsoft reforçar i donar a conèixer el seu programa de reciclatge? Tenint en compte que la privacitat i la seguretat és un tema candent en aquests dies, com et sents al respecte?