Els meus projectes ツ

Sergi Queral bloc personal

Sergiqt és un lloc on trobar tot allò que passa per les meves mans. Un currículum viu i dinàmic que es la cara més visible on poder consultar tots els projectes que he desenvolupat al llarg de la meva vida.

Tortosa serveix,  serveis integrals

Tortosa serveix,serveis integrals per a particulars i empreses.
Tota Tortosa al teu abast des de un mateix portal. Aquesta empresa destaca en l’àmbit local per ser un nexe d’unió entre els prestadors de serveis i el ciutadà.

Tricapa, chapa, pintura i retolació

Tricapa és una pàgina creada expressament per al taller de pintura més innovador de Roquetes.

MUCE Terres de l’Ebre

EL MUCE vol ser una plataforma que aglutini a tots els mestres, professors, pares, mares, AMPES i Sindicats d’Ensenyament, de les Terres de l’Ebre.

Equips de seguretat NAZCAM

SEGURETAT NAZCAM LTD. Escorts, Guardaespatlles, seguretat privada. Tot ho trobaràs en aquesta pagina especialitzada en sistemes de protecció.

l’Escola Ferreries està situada al barri tortosí de Ferreries. Es una escola pública, de dues línies, tot i que en algun nivell hi ha tres grups. El centre està arrelat al barri des de l’any 1947 i té una llarga experiència i tradició docent, jo en gestiono la web de l’AMPA.

Instagramers Tortosa, captura la ciutat

Som una asociació d’usuaris no oficial que compartim i promocionem a Instagram la cultura, els paisatges i la gastronomia de la nostra ciutat amb l’etiqueta #igerstortosa.

Tenim una clara vocació de promocionar Tortosa a través de l’art fotogràfic que ha experimentat un ressorgiment gràcies a les noves tecnologies  i que ens ofereix poder compartir a través de les  xarxes socials . El nostre interès és gaudir i aprendre de tots els nostres seguidors. Per això periòdicament IgersTortosa destaca  a un d’ells convidant-lo a fer més amics i poder conèixer-lo una mica millor per aprendre algun dels seus trucs.

NoEndPool,  Compartint capbussons.

NoEndPool, Compartint capbussons.
Etiqueta a Instagram les teves fotos fetes des de sobre de la piscina amb #NoEndPool per crear un collage infinit. Veuràs el resultat en el perfil d’Instagram @noendpool. #CooperativeCollage.